MALERFIRMA – PRIVAT
Maling i alle regnbuens farver

Vi tilbyder alle almindelige former for indvendigt– og udvendigt malerarbejde. Geografisk dækker vi hele Djursland, Aarhus og Randers. Vi sigter altid mod at levere den højest mulige kvalitet. Faglig stolthed og kvalitet er omdrejningspunktet for vores malerfirma. Vi er selvfølgelig medlem af Malernes Garantiordning, som dækker privat malerarbejde.

Professionelt malerarbejde

Typiske maleropgaver er flyttelejligheder. Andre typiske maleropgaver er flyttelejligheder, hvor boligselskaberne kræver professionelt udført malerarbejde og rengøring, og erhvervslokaler, hvor kunden ønsker en kvalitetsløsning, der på trods af hård belastning holder i mange år. Med samme seriøsitet udfører vi tapetopsætning i stuen, lysning af lofter, maling af køkkenet, reparation efter vandskader og meget meget mere.

Kompetent farverådgiver

Med Malerfirma Madsen ApS som samarbejdspartner får du en kompetent farverådgiver, der fører dig sikkert frem til et smukt og personligt farvevalg. Farvevalget skal være et bevidst valg, da farver har forskellige udtryk og giver vidt forskellige oplevelser. Lyse farver gør rum større, mørke endevægge samler rummet, mens neutrale farver leder opmærksomheden hen på møbler, billeder og plakater på væggene. Dagslyset spiller en stor rolle for, hvordan vi opfatter farverne. Derfor er det vigtigt at se på, hvad du bruger rummet til, hvornår du opholder dig i rummet, og hvilken retning lyset kommer fra.

Sprøjtemaling

Skulle i have noget forskelligt der trænger til en opfriskning eller anden kulør er der en mulighed for at vi kan hjælpe jer, med en meget holdbar løsning. Samtidig giver det et fantastisk flot resultat med perfekte, jævne overflader. Det er dog vigtigt at arbejdet udføres af en professionel, da man ikke efterfølgende kan rette fejl med en pensel eller en rulle på samme måde som man kan ved traditionelt malerarbejde. Kontakt os og få en snak om mulighederne indenfor sprøjtemaling.